Rustgevende omgeving

Woonproject Moershof ligt op wandelafstand van de plaatselijke bakker, slager, bank of supermarkt, waar mensen nog mensen kennen en waar lokale ambacht nog de normale heerlijkheid zelve is. Voor fashionista's of liefhebbers voor grotere winkels: de markt van Brugge situeert zich op amper 9 km van woonproject Moershof. Ontspannen in Moershof kan via een van de vele wandel- en fietsroutes in de buurt. De sporthal ligt op 1.5 km waar je onder andere petanque kan spelen, tennissen, voetballen, enz. Er is zelfs een skatepark aangelegd. 

Bereikbaarheid

Dagelijkse boodschappen kan je makkelijk met de fiets of tevoet doen. Woonproject Moershof is ook vlot bereikbaar zowel met de auto, de bus als de trein: met de bus ben je op 15 minuten op 't Zand in Brugge. Het station van Beernem ligt op 1.5 km van het woonproject en de E40 ligt op 7 km van het project.

Oedelem als goed uitgebouwde gemeente biedt alle troeven aan. Wonen, winkelen, werken én ontspannen; dat kan allemaal in Oedelem. Alle diensten voor de dagdagelijkse behoefte zijn aanwezig in de directe omgeving en zijn makkelijk met de fiets of te voet bereikbaar. U, als bewoner van Moershof, zal daar gretig gebruik van kunnen maken.

Onderwijs

Op amper 1 km van ons woonproject ligt de gemeentelijke basisschool "De Notelaar", in het hartje van Oedelem. Deze school voorziet in peuter-, kleuter- en lager onderwijs. Middelbare scholen, hogescholen en de universiteitscampus kan je dan weer in de nabij gelegen stad Brugge vinden.

Direct info? Bel Stefan
op 0470/88.50.50
of via Whatsapp